AURA  2020

R

В НАЛИЧНОСТ

ПРЕДИМСТВА

OZONE FREE
254nm дължина на вълната, която не отделя озон благодарение на сертифицираните PHILIPS UVC източници.

Високофективен 
За кратко време дезинфекцира въздуха и директно осветените повърхностти в малки помещения – до 45м². Средния цикъл за дезинфекция с AURA 2020 е 20мин (в зафисимост от големината на помещението). Спеставяте време в сравнение с други безконтактни дезинфектанти.

Лесно въведение в процеса на дезинфекция 
Нашият екип ще обучи персонала Ви и ще помогне да включите UVC дезинфекцията към установените дезинфекционни процеси и протоколи.

Разнообразен начин на употреба
В зависимост от особеностите на помещението, можете да монтирате AURA 2020 на стената или тавана, както и на тоководеща шина. AURA 2020 е перфектният уред за редовна употреба, като благодарение на компактния му размер и ниското тегло, можете също така да дезинфекцирате автомобили, бусове и други транспортни средства.

Рентабилен 
Ниска експлоатационна цена и минимална поддръжa

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Надежден 
Висококачествени материали.

Разнообразни места за употреба
Предназначен е за употреба в болнични стаи, операционни, клиники, лаборатории, фармацевтична и хранителна промишленост, офиси, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове и други.

Осигурена безопасност
AURA 2020 e безопасен за употреба. Благодарение на опцията за дистанционно управление, можете спокойно да започнете дезинфeкцията на желаното от Вас място, докато Вие сте на безопасно разстояние. Уредът е оборудван с датчик за движение и при засичане на такова в зоната на работа,
устройството се изключва автоматично. Вграденият контролер следи състоянието на уреда и изминалите работни часове. При достигане на края на експлоатационния живот ( 9000ч по каталожни данни на производителя) сигнализира, че светлоизточниците трябва да бъдат заменени.

 

other products in this category

bg_BGБългарски