ERASER  2020

R

В НАЛИЧНОСТ

ПРЕДИМСТВА

OZONE FREE
254nm дължина на вълната, която не отделя озон благодарение на сертифицираните PHILIPS UVC източници.

Високофективен
За кратко време дезинфекцира въздуха и директно осветените повърхности в средно големи помещения до 80м². Средният цикъл за дезинфекция с ERASER 2020 е 20 минути, в зависимост от големината на помещението. Спестявате време в сравнение с други безконтактни дезинфектанти. ERASER 2020 не се нуждае от надзор по време на работа.

Лесно въведение в процеса на дезинфекция
Нашият екип ще обучи персонала Ви и ще помогне да включите UVC дезинфекцията към установените дезинфекционни процеси и протоколи.

Лесно преносим
Eraser 2020 е перфектният уред за редовна употреба в различни помещения

Рентабилен
Ниска експлоатационна цена и минимална поддръжка.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Разнообразни места за употреба
Предназначен е за употреба в болнични стаи, операционни, клиники, лаборатории, фармацевтична и хранителна промишленост, офиси, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове и друг.

Мобилен и издръжлив
Ползвайте Eraser 2020 във всяка стая. Здравият, лек и удобен дизайн е важен момент, който ще улесни работата Ви с уреда.

Осигурена безопасност
Eraser 2020 e безопасен за употреба. Благодарение на възможността за отложен старт, можете спокойно да напуснете помещението, което желаете да дезинкфецирате, преди да  е стартиран работният цикъл. Уредът е оборудван със система за безопасност: датчици за движение и при засичане на такова в зоната на работа, устройството се изключва автоматично. Вграденият контролер следи състоянието на уреда и изминалите работни часове. При достигане на края на експлоатационния живот ( 9000 ч по каталожни данни на производителя) сигнализира, че светлоизточниците трябва да бъдат заменени.

Надежден
Изработен от висококачествени материали.

 

other products in this category

bg_BGБългарски