E X T E R M I N A T O R  2020

R

В НАЛИЧНОСТ

ПРЕДИМСТВА

Над 30% по-добра профилактика срещу инфекциите свързани със здравните грижи. Направете средата за лекари, медицински персонал и пациенти безопасна!

OZONE FREE
254nm дължина на вълната, която не отделя озон благодарение на сертифицираните PHILIPS UVC източници.

Високофективен
За кратко време дезинфекцира въздуха и директно осветените повърхности в големи помещения до 450м². Средният цикъл за дезинфекция с EXTERMIANTOR 2020 е 10 минути в зависимост от големината на помещението. Спестявате време в сравнение с други безконтактни дезинфектанти. EXTERMINATOR 2020 не се нуждае от надзор по време на работа.

Лесно въведение в процеса на дезинфекция
Нашият екип ще обучи персонала Ви и ще помогне да включите UVC дезинфекцията към установените дезинфекционни процеси и протоколи.

Рентабилен
Ниска експлоатационна цена и минимална поддръжка.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мобилен и издръжлив
Ползвайте Exterminator 2020 във всяко помещение. Удобен е за преместване в различни помещения, което ще мотивира работата на Вашия персонал с Exterminator 2020.

Разнообразни места за употреба
Предназначен е за употреба в болнични стаи, операционни, клиники, лаборатории, фармацевтична и хранителна промишленост, офиси, търговски обекти, учебни заведения,
детски градини и други

Подсигурена безопасност
Exterminator e безопасен за употреба. Благодарение на възможността за отложен старт, можете спокойно да напуснете помещението, което желаете да дезинкфецирате, преди да е стартиран работният цикъл. Уредът е оборудван със система за безопасност: датчици за движение и при засичане на такова в зоната на работа, устройството се изключва автоматично. Вграденият контролер следи състоянието на уреда и изминалите работни часове. При достигане на края на експлоатационния живот ( 9000 ч по каталожни данни на производителя) сигнализира, че светлоизточниците трябва да бъдат заменени.

Надежден
Висококачествени материали и програма за следпродажбено обслужване.

other products in this category

bg_BGБългарски