ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИ

ОВиК ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Нашият екип от висококвалифицирани инженери създаде новата серия уреди UVC 2020, предназначени за дезинфекция на повърхности и въздух в затворени помещения с UVC лъчение. 

Всички уреди използват светлинни източници Philips и имат гаранция за високо качество и дълъг живот.  UVC Лампите унищожават 99,9% от наличните микроорганизми, включително вируси, бактерии, гъбички и др. По време на работа лампите не отделят озон, което ги прави абсолютно безопасни и екологично чисти.

Предназначени са за надеждна дезинфекция и използване във всички сфери на живота: домове, офиси и търговски площи, болнични и здравни заведения, училища, детски градини и университети, ресторанти и барове, индустриални помещения и складове.

Свържете се с нас, за да заявите своята нова лампа от серията UVC 2020, специално проектирана и създадена, за да отговори на Вашите специфични нужди.

Ултравиолетовата дезинфекция е метод, използващ ултравиолетова светлина (C или UV-C) с къса дължина на вълната. Тя неутрализира микроорганизмите, като унищожава генетичната им структура и пречи на размножаването им.

В естествена среда слънчевите UVC лъчи биват спирани от озоновия слой и достигат земната повърхност съвсем слабо. Уредите за дезинфекция произвеждат UVC светлина, достатъчно силна, за да пречисти повърхностите и въздуха в частни, обществени и индустриални помещения, и да превърне средата в негостоприемна за бактерии, вируси, плесени и други патогенни микроорганизми.

Уредите от серията UVC 2020 използват сертифицирани UVC източници на Philips, които излъчват светлина с дължина на вълната 254nm, неотделяща озон.

Нашият екип от специалисти ще обучи Вас, Вашето семейство или персонал да използвате уредите за UVC дезинфекция, и ще Ви инструктира за всички необходими протоколи и процедури, свързани с употребата им.

Лампите от серията UVC 2020 съответстват на всички необходими стандарти и нормативни актове, както и на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на електрическите съоръженияпредназначени за използване в определени граници, и съществените изисквания за безопасност на други наредби за оценяване на съответствието.

Всички уреди от серията UVC 2020 са тествани и сертифицирани от Център за изпитване и Европейска сертификация – Стара Загора, Лаборатория „Изпитване на машини, съоръжения и устройства” – Стара Загора, разполагат и с Протокол от изпитване на бактериологично действие, издаден от Национален център по заразни и паразитни болести – София и Лаборатория по „Дезинфекция, стерилизация и биоиндикатори” – София.

 

bg_BGБългарски