IKIS е българска компания, основана през 1998, с повече от 20 години опит в проектирането и изработването на висококачествени осветителни тела и предлага цялостни осветителни решения, OEM партньор на Philips.
Нашите технологични възможности, обновен производствен парк и високо квалифициран екип от специалисти, позволяват повече от осемнадесет години да предоставяме комплексни решения за осветление на различните обекти. Нашата стандартна продуктова гама, както и осветителните тела и системи по индивидуални клиентски решения, успешно се интегрират в обекти с различно предназначение – обществени сгради, кино зали, офиси, ресторанти, хотели, търговски центрове, шоуруми, производствени цехове, складове и частни домове.
През 2020г, екипът ни създаде серия уреди UVC 2020, предназначени за дезинфекция на повърхности и въздух в затворени помещения с UVC лъчение. Всички лампи за дезинфекция използват светлинни източници Philips и имат гаранция за високо качество и дълъг живот.

Нашата мисия е да предоставяме най-добрите решения за нашите клиенти, качествено и своевременно обслужване. Постигаме целите си чрез гъвкавото, цялостно управление на дейностите и качественото им изпълнение до персоналното внимание към всеки клиент. Всичко това се базира на дългогодишния ни опит, качествените материали и консумативи, които влагаме в нашите продукти, както и на техническата обезпеченост и висок професионализъм на повече от 50 специалисти.

Нашият екип

Арх. Александър Чернодрински

Арх. Александър Чернодрински

CEO

Петя Златанова

Петя Златанова

CEO

Андриан Николов

Андриан Николов

Sales manager

Драгомир Петров

Драгомир Петров

Key Account manager

Ирена Филипова

Ирена Филипова

Sales

Надежда Грозданова

Надежда Грозданова

Sales

bg_BGБългарски